Artworks Komik Rohani Kristen

Wallpaper Rohani: What a Friend We Have In Jesus

12:29 AMHeri Kurniawan

Ini salah satu Himne favoritku. Paling mantebh dinyanyiin sendiri kalo pas lagi bosen, nggak ngapa-ngapain trus rasa kesepian menyerang dengan tanpa ampun. This song always reminds me that ga ada yang kayak Yesus, Sahabat skaligus God yang nggak pernah ninggalin aku sendirian. Thank God buat dengerin tiap doa, masalah, bahkan curhat yang ga penting dari aku sekalipun.

Thank for saving me and redeem me as Your friend!
This is Sinyo Yoshua & Noni Niki with Jesus, our Best Friend!


What a Friend we have in Jesus, all our sins and griefs to bear!
What a privilege to carry everything to God in prayer!
O what peace we often forfeit, O what needless pain we bear,
All because we do not carry everything to God in prayer.

Have we trials and temptations? Is there trouble anywhere?
We should never be discouraged; take it to the Lord in prayer.
Can we find a friend so faithful who will all our sorrows share?
Jesus knows our every weakness; take it to the Lord in prayer.

Are we weak and heavy laden, cumbered with a load of care?
Precious Savior, still our refuge, take it to the Lord in prayer.
Do your friends despise, forsake you? Take it to the Lord in prayer!
In His arms He’ll take and shield you; you will find a solace there.

Blessed Savior, Thou hast promised Thou wilt all our burdens bear
May we ever, Lord, be bringing all to Thee in earnest prayer.
Soon in glory bright unclouded there will be no need for prayer
Rapture, praise and endless worship will be our sweet portion there.

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Coffee Treat

Saya memberikan lisensi GAMBAR ILLUSTRASI dan WALLPAPER yang ada di blog ini di Attribution-NonCommercial-ShareAlike CC BY-NC-SA. Singkatnya, kamu bisa pakai, remix dan edit karyamu berdasarkan gambar illustrasi dan wallpaper yang saya buat dan post di blog ini secara gratis untuk projectmu secara NON-KOMERSIL. Kamu nggak mesti mencantumkan sumbernya, tapi saya bakal seneng banget kalo kamu cantumkan :)

Kalau ada pertanyaan lebih lanjut, jangan ragu-ragu kontak saya di: himself@herikurniawan.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact Form